Graf von Faber-Castell Intuition Platin Tek Parça Reçine/Platin El Yapımı Dolmakalem
Durum:
Stokta
18 ayar Som Altın ve Platin birleşimi Iridyum El yapımı "Medium" Dolmakalem ucu
El yapımı tek parça Gövde
Platinyum kapak
Platin kap
Nakit Fiyat:
314.99 EUR
Taksitli Fiyat:
349.99 EUR
ADET:

Düz Yazı
El Yazısı
Yazı İstemiyorum
-
18 ayar Som Altın ve Platin birleşimi Iridyum El yapımı "Medium" Dolmakalem ucu
-
El yapımı tek parça Gövde
-
Platinyum kapak
-
Platin kaplama aksam ve klips
-
Kusursuz, Zarif Gövde Yapısı
- 1 adet Graf von Faber-Castell Pompa Hediyeli
-
Alışveriş Kodu : 146200
Graf von Faber-Castell Intuition Hakkında;
Hayattaki en güzel deneyimlerden birisi de, karar vermek zorunda kaldığınız anlarda, önsezilerinizi kullanarak doğru şeyi yapmaktır. Graf von Faber-Castell Koleksiyonu'ndaki yeni Intuition yazım gereçleri bu anı en saf hali ile yaşamanızı sağlıyor.
Kalemin ışığı yansıtan gövdesi anında dikkatleri üzerine çekiyor. Derin siyah renk, bu yazım gereçlerinin alışılmadık aurasına yoğunluk katıyor. Platin kaplama kapak sayesinde kontrast sağlıyor ve üzerindeki "Almanya'da el işçiliği ile üretilmiştir" yazısı dikkat çekiyor. Gövdesi şık bir şekilde tek parça materyalden oluşmuştur: böylelikle, bu saf form hiçbir vida darbesi ile bozulmamıştır. İşlevselliğin en üst seviyesi sağlanmıştır. Konkav gövde yapısı sayesinde ele mükemmel şekilde oturur ve rahat bir yazım imkanı sunar.
Dolma kalemler, kartuş ve mürekkepli sisteme sahiptir ve 18 ayar iki renk altın birleşimi ve iridyum uçların her biri kusursuz bir işçilikle tamamen elde şekillendirilmiştir.
![]() |
![]() |
![]() |
Peşin Fiyatına 38.89 EUR x 9 |
Peşin Fiyatına 87.50 EUR x 4 |
Peşin Fiyatına 38.89 EUR x 9 |
![]() |
![]() |
Peşin Fiyatına 38.89 EUR x 9 |
Peşin Fiyatına 87.50 EUR x 4 |
